Nextory - Appen för ljudböcker och eböcker
Logga in för att ta del av erbjudandet

Nextory - Appen för ljudböcker och eböcker

Hos Nextory kan du enkelt läsa och lyssna så mycket du vill på ljudböcker och eböcker i din ipad eller iphone. Den bok du vill låna på biblioteket kan du istället läsa eller lyssna på direkt i appen i din mobil eller surfplatta var du vill, när du vill. Sök upp den bok du är intresserad av och klicka på ladda ned för att börja läsa eller lyssna direkt. Du kan när som helst läsa och lyssna på den bok du är intresserad av och det funkar både on och offline. Ladda ned appen i app store eller google play för att ta del av erbjudandet för att få fram samtliga eböcker & ljudböcker som finns i appen.

För support, ring 08-411 17 15.

Mer information om Nextory’s bibliotek av eböcker och ljudböcker finns på deras hemsida: www.nextory.se
Logga in här på kundklubben för att ta del av erbjudandet 2 veckor gratis, och därefter 10% löpande rabatt på valfritt abonnemang.

Vi på M3, MacWorld och PC för Alla jobbar ständigt med att förbättra och utveckla PC för Alla Kundklubb, därför kan innehållet i kundklubben förändras under prenumerationsperioden. Tjänster kan komma att läggas till eller tas bort utan förvarning. Innehållet tillhandahålls av externa samarbetspartners som har fullt eget ansvar för respektive tjänst. M3, MacWorld och PC för Alla reserverar sig mot förändringar på grund av omständigheter utanför vår kontroll, såsom konkurser eller force majeure. OBS! Vissa förmåner kan även vara begränsade till Sverige.