F-Secure TOTAL
Logga in för att ta del av erbjudandet

F-Secure TOTAL

OBS! När du ska förnya din licens av F-Secure Total, så kan du hämta ut din licensnyckel / kod en månad innan din nuvarande licensnyckel / kod löpt ut.

Om du idag som prenumerant på PC för Alla har F-Secure Safe och/eller F-Secure Freedome så behöver dessa licenser löpa ut innan du kan förnya till F-Secure Total.

Ni kommer få ett påminnelse-mejl från F-Secure när er licensnyckel/kod är på väg att löpa ut. I detta mejl finns en länk direkt till kundvagn, men klicka inte på den länken, utan logga in i "My F-Secure" och fyll i kod från oss där, om ni avser fortsätta ha licens till F-Secure TOTAL via din prenumeration på PC för Alla.

F-Secure TOTAL – Cybersäkerhet i premiumklass

För att kunna göra bankärenden, shoppa och använda sociala nätverk online delar vi mer och mer av våra personliga liv på internet. Detta innebär att vi nu inte bara måste skydda våra enheter, utan även våra personuppgifter. F-Secure TOTAL kombinerar den prisbelönta internetsäkerheten hos SAFE, den användarvänliga appen FREEDOME VPN och ID PROTECTION med lösenordshanterare i en prenumeration. Detta ger dig omfattande säkerhet och integritet på alla dina enheter.

Vad du får med TOTAL?
SAFE inkluderar antivirus, surf- och bankskydd, föräldrakontroll samt finder-funktioner för mobila enheter. Med FREEDOME VPN får du alla fördelar med en VPN, som att surfa skyddat och krypterat på publika wifi-nätverk, blockera spårning samt möjlighet att ändra plats på din IP och få tillgång till innehåll som är blockerat baserat på plats. Till exempel möjligheten att nå svenska playtjänster när du är på resande fot. Med ID PROTECTION kan du förhindra hackare från att använda dina personuppgifter för att ta över dina konton och begå identitetsstöld samt lagra dina lösenord i en säker lösenordshanterare.


Vi på PC för Alla jobbar ständigt med att förbättra och utveckla PC för Alla Kundklubb, därför kan innehållet i kundklubben förändras under prenumerationsperioden. Tjänster kan komma att läggas till eller tas bort utan förvarning. Innehållet tillhandahålls av externa samarbetspartners som har fullt eget ansvar för respektive tjänst. PC för Alla reserverar sig mot förändringar på grund av omständigheter utanför vår kontroll, såsom konkurser eller force majeure. OBS! Vissa förmåner kan även vara begränsade till antal och till Sverige.